Natuurfotografie komt niet altijd makkelijk op je pad. Soms zijn er van die momenten dat je ‘diep moet gaan’. Zoals bijvoorbeeld bij de Waddenzee.

We zijn gewaarschuwd: op de hardere, enigszins ‘opgedroogde’ delen van het waddengebied kan je voorzichtig lopen. De iets vochtigere delen moet je vermijden. En tóch… Ik laat de bijzondere omgeving nèt iets te veel op me inwerken en… zak er met beide benen in. Toegegeven, een goede multi-tasker ben ik nooit geweest.

Gelukkig staat het slik nog nèt onder de rand van mijn laarzen. Mijn statief en camera stel ik gauw in veiligheid. En nadat 2 fotografievrienden mij uit de diepe modder weten te trekken vervolgen we onze weg. Op zoek naar die ene compositie. Naar patronen in dit unieke Waddengebied.

Dig deep to build high, zeggen ze. Wel…, dat heb ik iets té letterlijk genomen!

 

Foto: ISO 200 | 18mm | f11 | 1/8 sec | 17 sept. 2016

Reacties

Geef een reactie

11 − 1 =

Translate »