Roderik Sorbi

Natuurfotografie

Dig deep to build high…

Natuurfotografie komt niet altijd makkelijk op je pad. Soms zijn er van die momenten dat je ‘diep moet gaan’. Zoals bijvoorbeeld bij de Waddenzee.

We zijn gewaarschuwd: op de hardere, enigszins ‘opgedroogde’ delen van het waddengebied kan je voorzichtig lopen. De iets vochtigere delen moet je vermijden. En tóch… Ik laat de bijzondere omgeving nèt iets te veel op me inwerken en… zak er met beide benen in. Toegegeven, een goede multi-tasker ben ik nooit geweest.

Gelukkig staat het slik nog nèt onder de rand van mijn laarzen. Mijn statief en camera stel ik gauw in veiligheid. En nadat 2 fotografievrienden mij uit de diepe modder weten te trekken vervolgen we onze weg. Op zoek naar die ene compositie. Naar patronen in dit unieke Waddengebied.

Dig deep to build high, zeggen ze. Wel…, dat heb ik iets té letterlijk genomen!

 

Foto: ISO 200 | 18mm | f11 | 1/8 sec | 17 sept. 2016

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Jan 18 juli 2017

  Verhalende fotografie is het aan het worden, verdiepend!!

 2. Piet Haaksma 19 september 2016

  Zie ik de sporen nog waar je vastzat ???…….ik ruik de geur van slik…………..

  Mooi beeld van een unieke omgeving.

  • Roderik 19 september 2016 — Berichtauteur

   Hoi Piet – Leuk je reactie! Die sporen liggen zo’n 200 meter terug :-). ’t Is een prachtig gebied, bedankt voor de tip die je indertijd ons hebt gegeven!!

 3. Emile 19 september 2016

  We laten je niet zakken!

Laat een reactie achter

4 × 1 =

© 2019 Roderik Sorbi

Thema door Anders Norén